N366 Veendam – Nieuwe Pekela vrijdagavond en -nacht afgesloten

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM, NIEUWE PEKELA, N366 – De N366 wordt van vrijdagavond 7 tot zaterdagochtend 8 december tussen Veendam-Nieuwe Pekela afgesloten.

De N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt verdubbeld en verbreed. Vanwege die werkzaamheden wordt het weggedeelte een avond en nacht afgesloten voor verkeer. Dit van vrijdag 7 december 18.00 uur tot zaterdag 8 december 7.00 uur. Tijdens de afsluiting moet het verkeer omleidingsroutes rijden.

De weg moet worden afgesloten, zodat een nieuwe verkeerssituatie kan worden ingericht. De afgelopen periode is er een nieuwe rijbaan aangelegd naast de bestaande rijbaan. Deze eerste fase is bijna klaar. In de tweede fase wordt de bestaande rijbaan aangepakt. Daarom moet het verkeer tijdens de tweede fase over de nieuwe rijbaan rijden. Om die nieuwe situatie in te richten, wordt de weg afgesloten.

Omleidingsroutes

Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes. De routes worden ter plekke aangegeven met de gele borden. Hier kunt u een kaartje met de omleidingsroutes downloaden. Na de afsluiting blijft de verlaagde snelheidslimiet van 70 km/uur van kracht.

Bron: N366 Veilig

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.