SWS De Driesprong heeft film gevaarlijke situatie bij school gereed

VRIESCHELOO – De film over de gevaarlijke situatie bij SWS De Driesprong is gereed.

Halfweg november werd over de gevaarlijke verkeerssituatie bij SWS De Driesprong in Vriescheloo een filmpje opgenomen. De brandweer, politie en de ambulance hielpen mee een ongeluk in scene te zetten. Dit ging gepaard met veel toeters en bellen.

Inmiddels is de film gemonteerd en goedgekeurd. Hierin wordt de onveilige situatie weergegeven gezien vanuit vier verschillende kanten: de hulpdiensten, de leerlingen, school en ouders. De school hoopt met dit filmpje de gemeenteraad achter het plan te krijgen om  bij school een parkeerplaats aan te leggen, zodat ouders er tijdens het halen en brengen van hun kinderen kunnen parkeren. Hiermee wordt de overlast van auto’s bij het in- en uitgaan van de school voorkomen en kunnen de leerlingen veilig het schoolplein bereiken.

De film wordt donderdagavond tijdens  de commissievergadering in het gemeentehuis te Sellingen vertoond. Ook zullen er een viertal leerlingen van de school aanwezig zijn. Locatieleider Nicky Remie gaat samen met een ouder een pleidooi voor de school houden.

Ingezonden door:
Caroline van der Heiden
groepsleerkracht SWS De Driesprong

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.