Winterfair met lichtjesparade in Onstwedde

Foto: Catharina Glazenburg

ONSTWEDDE – Op zaterdag 15 december organiseert de Handelsvereniging Onstwedde opnieuw een editie van de tweejaarlijkse Winterfair. Ongeveer dertig plaatselijke ondernemers, verenigingen en stichtingen zijn aanwezig op de fair. De Winterfair vindt plaats op de Woldbrink aan de Dorpsstraat en begint om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Handel, gezelligheid en vertier staan centraal tijdens de fair en dat gaat samen met een hapje en drankje. Onder het genot van muziek kunt u genieten van diverse heerlijke winterse versnaperingen en rustig rondkijken bij de diverse sfeervolle kramen.

Onstwedder Gaarv’n bakt en verkoopt onder andere de traditionele spekkedikk’n en leden van manege de Driesporen verzorgen met hun paarden een lichtjesparade langs de Winterfair. De parade start om 19.00 uur bij Manege de Driesporen te Onstwedde, waarna een defilé door het dorp zal worden gehouden.

Memory op de kop – wie lost hem op?
Vergeet u niet om uw ingevulde deelname formulier mee te nemen, deze kunt u inleveren bij de stand van de Handelsvereniging. U krijgt dan een leuke attentie en er is een mooie hoofdprijs te winnen.

Zie voor meer informatie en deelnameformulier: https://onstwedde.info/nieuws-reclame-bedrijven/nieuws-reclame-bedrijven-detail/article/memory-op-de-kop-wie-lost-hem-op.html

 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.