Burgemeester Leendert Klaassen reikte tijdens korpsvergaderingen versierselen en diploma’s uit

VLAGTWEDDE, TER APEL – Dinsdagavond reikte burgemeester Leendert Klaassen tijdens de jaarlijkse korpsvergaderingen van brandweer Vlagtwedde en Ter Apel versierselen en diploma’s uit.

Dinsdagavond vond bij brandweer Ter Apel de jaarlijkse korpsvergadering in aanwezigheid van clustercommandant Marjolein Vogel en burgemeester Leendert Klaassen plaats. Naast de gebruikelijke terugblik op het oude jaar en een vooruitblik op het komend jaar, werden Arjen Norder en Elise Pastoor bevorderd tot ‘hoofd brandwacht’. Zij werden uiteraard voorzien van de bijbehorende ‘versierselen’, traditioneel opgespeld door de commandant en de burgemeester.

Diezelfde avond vond ook bij brandweer Vlagtwedde de jaarlijkse korpsvergadering plaats. Zoals ieder jaar werden op deze avond de bevorderingen, diploma’s en dergelijke uitgereikt. Deze keer kreeg Emiel Meendering het diploma bevelvoerder uitgereikt. Ook waren er een viertal leden, genaamd Erik Meendering, Jeroen Kuipers, Maj-Britt Smits en Robert Orsel 12 1/2 jaar in dienst van de brandweer. Deze kregen allen een oorkonde plus speldje uitgereikt door de burgemeester van de gemeente Westerwolde: Leendert Klaassen.

Uiteraard was er tijd voor een foto.

Foto’s met dank aan Brandweer Vlagtwedde en Ter Apel

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.