Dollard College vestiging Bellingwedde krijgt een nieuwe naam

Foto: C. Glazenburg

BELLINGWOLDE – Na 25 jaren dezelfde naam te hebben gehad, verandert de vestiging per 1 januari 2019 haar naam. De vestiging heet vanaf dat moment Bellingwolde. Aanleiding van de naamswijziging is de gemeentelijke herindeling waardoor de naam Bellingwedde is verdwenen.

Op 13 december a.s. wordt de naamwijziging feestelijk gevierd met de leerlingen en medewerkers van de vestiging Bellingwolde en genodigden.

De vestiging Bellingwolde is in 2017 begonnen met het Zweeds onderwijsconcept Kunskapsskolan. Meer informatie over deze vorm van onderwijs vindt u op dollardcollege.nl vestiging Bellingwolde. Ook kunt u contact opnemen met de school: 0597 – 55 31 50.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.