..

Henk Mulder uit Mussel te gast in het programma Bedrijf Uitgelicht.

Foto: Catharina Glazenburg

Studio RTV Westerwolde – Vanavond hebben we, Henk Mulder van juwelier Mulder uit Mussel te gast in het programma Bedrijf Uitgelicht.
Als u wilt weten welke juwelen juwelier Mulder allemaal heeft, luister dan vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur naar het programma Bedrijf Uitgelicht.

Presentatie;Willy Tiekstra                                                                                                                                                                                                                                  Vorige week hadden we, Joop en Rennie Fijnvandraat van het kledingproject ‘gaaf goed van hoofd tot voet’ uit Vlagtwedde.
Als u wilt, dan kunt dit programma terug luisteren op Westerwolde gemist: Bedrijf Uitgelicht. U kunt zich als bedrijf, vereniging of stichting ook zelf aanmelden voor dit programma. Dat kan op; bedrijfuitgelicht@radiowesterwolde.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.