..

Kerstmarkt bij Kerkje Opwaarts! Sellingerbeetse

Foto: Johan de Boer

SELLINGERBEETSE – Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december wordt de jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd in het kerkje Opwaarts! te Sellingerbeetse.

Het kerkje is dan geheel in de kerstsfeer, met groen, bloemstukken, kniepertjes, kerstkaarten, vogeltaarten, enz. Uiteraard kunt U genieten van een lekkere kop koffie of thee, met eigengemaakt baksel, oliebollen en van een dampende kom snert. De glühwein zal niet ontbreken, evenals de gezellige sfeer in en om het kerkje en de verkoop van leuke kerstartikelen. Wie weet komt U de Kerstman tegen.

De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede aan het herstel en onderhoud van het kerkje. De entree is gratis. U bent van harte welkom op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.