Zuivelboerderij den Eelder schenkt de voedselbank Veendam en Oldambt roomyoghurt en vanille vla

Foto: Bé Eelsing

WELL, VEENDAM, WINSCHOTEN – Om iedereen te kunnen laten genieten van heerlijke zuivel met kerst, schenkt de ambachtelijke zuivelboerderij den Eelder uit Well (Gelderland) de voedselbank 1000 bekers roomyoghurt en 1000 pakken vanille vla.

Roelf Swarts en zijn broer Mans hebben het initiatief genomen om den Eelder te benaderen voor deze sponsoractie. Roelf is promotie medewerker bij den Eelder, zijn broer Mans is werkzaam bij de voedselbank in Winschoten. Deze mooie combinatie heeft ervoor gezorgd dat de voedselbanken Veendam en Oldambt voor kerst hun bezoekers heerlijke zuivel mee kunnen geven.

Deze zuivel is afkomstig van zuivelboerderij den Eelder, waar dagverse zuivel geproduceerd wordt met de melk van eigen koeien. Met aandacht voor het milieu, want dat hoort erbij als je elke dag met passie in de natuur werkt.

Meer informatie vind je op de website www.deneelder.nl Hier vind je ook inspiratie voor lekkere recepten gemaakt met de producten van den Eelder.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.