De vrolijkste eetclub van Ter Apel genoot van het kerstdiner

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Vanmiddag organiseerde de vrolijkste eetclub van Ter Apel voor de derde keer een kerstdiner.

Fenny’s eetclub, die samen met een aantal vrijwilligers gerund wordt door Marja Oortwijn, is een eetclub voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere woensdag wordt er door de groep enthousiaste vrijwilligers gekookt. Dit wordt door de deelnemers zeer goed ontvangen.

Deze avond was in kerstsfeer met een kerstman en kerstvrouw die muziek maakten op respectievelijk een keyboard en een klarinet. Er werd genoten van een heerlijk buffet. Tussendoor was er muziek en een rondje bingo, waarbij leuke prijzen waren te winnen. 

Na afloop kreeg iedereen een cadeautje mee. Het was een zeer gezellige en geslaagde avond.

Tekst : Marja Oortwijn
Foto’s: Johan de Boer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.