Kerstbomen vrolijken centrum Musselkanaal op

Foto: Johan de Boer

MUSSELKANAAL – Door het “poten” van kerstbomen heeft de Ondernemers Vereniging van Musselkanaal het dorp opgevrolijkt.

Deze week hebben leden van de Ondernemers Vereniging van Musselkanaal kerstbomen “gepoot” rond het door de brand van 20 september verwoest winkelcentrum. Aanvankelijk waren rond deze plek schermen geplaatst, maar deze waaiden steeds om.

Ook in de Kruidvat wordt hard gewerkt om de winkel op 18 december te heropenen.

De sloop van het Blauwe pand vordert gestaag. Het pand werd in 2016 getroffen door brand en stond er sindsdien troosteloos bij. Eerder dit jaar kocht de gemeente het pand en werden er onderzoeken uitgevoerd. Na de sloop en het opruimen van de bodemverontreiniging gaat Lefier op deze locatie woningen bouwen.

Foto’s: Johan de Boer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.