Alphacursus bij de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen

NIEUW BUINEN – Begin 2019 start er weer een nieuwe Alphacursus bij de Baptisten Gemeente Nieuw-Buinen.

Ontmoeten, vragen en ontdekken dat doe je op Alpha! Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alphacursus. Deze cursus Alpha is voor iedereen, ongeacht wel of geen kerkelijke achtergrond!

Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

Heeft u interesse? Kom dan vrijblijvend naar de informatieavond op 14 januari, het verplicht u tot niets. Maandag 21 januari begint dan de wekelijkse cursus. De baptisten Gemeente Nieuw-Buinen vindt u aan het Dwarsdiep 9 in Nieuw-Buinen.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met:
Wolter Greven, 0599-639325, wgreven@hetnet.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.