Ina gaat al 45 jaar met een grote glimlach aan het werk

BELLINGWOLDE – Vandaag vierde Ina Louis haar 45 jarig dienstverband.

Vandaag is Ina Louis 45 jaar in dienst van de supermarkt in Bellingwolde. Zij begon haar carrière bij de supermarkt, wat toen gesitueerd was aan de Hoofdweg 272 in Bellingwolde. Haar eerste baas was de heer Meins. De supermarkt was toen een SPAR winkel. Dit werd later Kopak en vervolgens COOP.

Ina “verhuisde” in 2014 mee naar de nieuwe COOP aan de andere kant van het dorp. Volgens haar baas is zij het zonnetje in huis. Ze is nooit chagrijnig en is altijd met een grote glimlach op haar gezicht aan het werk. Ze is zeer geliefd, zowel bij haar collega’s als bij de klanten van de COOP.

Ina heeft aan één ding een hekel: in de belangstelling staan. Daarom had ze niks verteld over haar 45 jarig jubileum en had ze deze week vrij. Maar ze werd vandaag gevraagd om te komen werken omdat de prijzen in verband met de BTW verhoging moesten worden aangepast. Dit was voor een gedeelte waar. Ina werd de hele dag in het zonnetje gezet, haar kassa was versierd, er hingen slingers en er was taart bij de koffie!

Foto’s: Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.