Kerken Appingedam, Delfzijl en Loppersum voor de elfde keer toneel van bijzondere optredens met de meest verrassende artiesten

Foto: Catharina Glazenburg

APPINGEDAM, DELFZIJL, LOPPERSUM – Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019 zijn de oude kerken in Appingedam, Delfzijl en Loppersum voor de elfde keer het toneel van bijzondere optredens met de meest verrassende artiesten.

Van ver zie je ze al, de kerktorens in het Groninger wierdenlandschap. Tijdens Terug naar het begin wijzen ze het festivalpubliek de weg naar de volgende voorstelling. Verborgen in oude Groninger kerken gebeuren hier mooie dingen. Van subtiele pop en ontwapende verhalen tot klassieke meesterwerken en kunstenaars die je laten verwonderen over de wereld om je heen. Met verrassende optredens op unieke locaties van Appingedam, Delfzijl en Loppersum zet het festival jaarlijks dit uniek stukje Nederland op de kaart.

50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken
Afgelopen jaar beleefde Terug naar het begin zijn tiende verjaardag, en in 2019 is het weer feest. Dan viert de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) namelijk dat ze al sinds 1969 zorgt voor de prachtige middeleeuwse kerken van Groningen. Donateurs van de SOGK krijgen voor deze editie een bijzonder Gouden Arrangement met leuke extra’s tijdens het festival.

Terug naar het begin is een festival van Stichting Oude Groninger Kerken. Ga voor meer info naar www.terugnaarhetbegin.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.