Lars van Ravenhorst ook volgend seizoen trainer bij vv Westerwolde

Foto: Harm Jan Pleiter

VLAGTWEDDE, BOURTANGE – Vv Westerwolde en Lars van Ravenhorst verlengen!

De vv Westerwolde en trainer Lars van Ravenhorst hebben besloten om de optie in het bestaande contract te lichten en zodoende zal de trainer ook volgend seizoen de scepter zwaaien op sportpark de Barlage. Beide partijen hebben aangegeven de prettige samenwerking graag te willen verlengen en zodoende zal de hoofdtrainer ook in het seizoen ’19 / ’20 actief zijn als trainer van de Vlagtwedder formatie. In dit nieuwe contract is ook direct een optie opgenomen voor een eventueel derde seizoen.

Het 1e elftal staat in de 4e klasse D op een keurige en vooraf niet verwachte tweede plek in de competitie.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.