Nieuwe uitdaging voor Renate Bruin

Foto: Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Radio luisteren doet iedereen, maar luistert u ook naar G1? De Dag van Morgen, elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Presentatie: Oscar Bolsenbroek.

In de Dag van Morgen word elke dag een kort interview gehouden. Vrijdag was het de beurt aan Renate Bruin. Niet iedereen is bekend met Renate Bruin maar in de gemeente Westerwolde kent men haar vooral als gezicht van Wedde dat ‘t lukt. Ze was altijd de dorpsondersteuner van Wedde en wat verder uitgerold is naar Veelerveen, Vriescheloo en Wedderveer.

Na 4 jaar was zij toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf 15 januari gaat ze aan de slag als ouderen adviseur bij Stichting Rzijn. Renate gaat Zorg en Welzijn en Mantelzorg voor haar rekening nemen in de gemeente Westerwolde nu zonder vrijwilligers maar met formele instanties gaat Renate zorgen voor zorg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.