..

Politieberichten Haren en Dörpen

Foto: Bundespolizei

HAREN, DÖRPEN – Hieronder vindt u de politieberichten uit Haren en Dörpen.

Tussen dinsdagavond en woensdagmiddag is een bestuurder van een blauwe Opel Corsa ter hoogte van de Langenberg in Haren over een vluchtheuvel gereden. Daarbij zijn een verkeersbord en een lantaarnpaal afgebroken. De bestuurder ging er vervolgens vandoor.

De auto werd later langs de Düner Weg aangetroffen. Van de bestuurder ontbreekt nog ieder spoor.

Tussen 25 december en 3 januari zijn aan de Dankern in Haren meerdere bouwcontainers en voertuigen opengebroken. Ook is geprobeerd een Mercedes Pick-up te stelen. Het is niet bekend wat er precies gestolen is.

In Dörpen is vanaf een erf bij een boerderij aan de Bahnhofstraße een trekker gestolen. Dit is gebeurd tussen 10 en 27 december. Het gaat om een trekker van het merk IHC 644 S met als bouwjaar 1974 en kenteken EL-IS 295.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.