Start schildersgroep in Nieuwe Pekela

Foto: Eigen foto

NIEUWE PEKELA – Op 30 januari start in Nieuwe Pekela een nieuwe schildersgroep. De groep staat open voor iedereen die graag samen met anderen creatief bezig wil zijn. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. In een ontspannen sfeer ontdekken de deelnemers hun eigen manier van schilderen aan de hand van een zelf gekozen onderwerp.

Na vele jaren begin ik, Anneke Duit weer met een schildersgroep in mijn atelier aan huis. In een gezellige ruimte met houtkachel kan er geschilderd worden onder mijn begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. Mijn begeleiding stem ik af op ieders individuele behoefte, vraag en ervaring. Van hulp bij het opbouwen van een schilderij en het ontdekken van je eigen stijl tot advies bij het toepassen van schilderstechnieken.

De kern van de schildersgroep is dat we samen in een ontspannen en informele sfeer plezier hebben in het schilderen en blij zijn met het resultaat. Wil je liever iets anders doen op creatief gebied? Bijvoorbeeld werken met speksteen? Veel is er in overleg mogelijk, zolang de activiteiten maar tegelijk plaats kunnen vinden.

De schildersgroep start 30 januari op woensdagavond om 19:00 uur. Bij voldoende belangstelling start er een tweede groep voor mensen die liever overdag creatief bezig willen zijn.

Lijkt het je leuk om mee te doen en/of wil je meer informatie stuur me dan een e-mail: info@annekeduit.nl of neem een kijkje op mijn website: www.annekeduit.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.