Vanmörn was de toneelverain TOGO te gast bie Dieverdoatsie

Foto ingezonden door Pieter Huttinga

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Zoaterdagmörn 5 januari 2019 om 9:00 uur was er de eerste oetzend’n van dit joar van Dieverdoatise, het programma veur de Grunniger toal, kunst en cultuur. Het wur veur de eerste keer presenteert deur de neie presentator Pieter Huttinga, dei dat bie toerbeurt gait doun, soam’n mit Janny de Vries en Aly de Jonge.

De toneelverain TOGO oet Vraaiskeloo waarn de eerste gast’n van dit joar. Zai vier’n dit joar hun vaartig joarig bestoan. Jantje Remminga (veurzitster en speulster) en Rikus Nanninga (speuler) deed’n baaide oet de douk’n hou het er bie hun verain heer gaait. Ze bin’n op ’t oog’nblik 16 leed’n en het is een echte vrundenclub. Op zoaterdag 26 januoari en zoaterdag twei februoari heb’n ze hun jubileumveursteln in dörpshoes ’t Ganzenust in Vraaiskelo.

Er was dizze mörn meziek van: de Stroatklinkers, Harry Niehof, de Kösters, Alex Vissering, Edwin Jongedijk en de Heleboel. De techniek was in de vetraauwde hand’n van Gert Wubs.

Pieter Huttinga

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.