Nieuwe ontwikkelingen bij G1, RTV Westerwolde en RTV Go

Foto: Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Inge Begeman, marketeer en het nieuw commerciële gezicht bij G1, RTV Westerwolde en RTV Go. Onze collega Inge, is een echte Vlagtwedder, moeder van 2 kinderen, getrouwd en gaat zich richten op de groei van G1.

G1 heeft ambities en wil groeien naar een volgend level. Het doel van Inge de komende tijd is; het portaal te zijn voor commerciële groei voor de ondernemers in het zendgebied. Graag komt zij in contact met ondernemers en wil ze samenwerken aan deze groei.

Wij, G1 zijn er klaar voor. Momenteel hebben wij de kracht en mensen in huis om deze groei te realiseren. Online bereiken we jaarlijks al vele mensen, de televisie is er bij gekomen en met de radio groeien we ook al enorm. De professionaliseringsslag is in gang gezet en dat gaat Noord Nederland enorm veel bieden. Wij zijn er klaar voor, u ook? Dan zien wij graag uit naar uw reactie.

Neem contact met ons op

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.