Benefietconcert “plastic overboord” in Semstraatkerk Stadskanaal

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Morgen wordt in de Semsstraatkerk in Stadskanaal een benefietconcert georganiseerd. De opbrengst is bestemd voor Stichting de Noordzee.

Gertjan op de Koffie en Lottie organiseren in samenwerking met RTV EEN een benefietconcert naar aanleiding van de overboord geslagen containers die veel schade hebben veroorzaakt aan de Noordzee en de Nederlandse kust. Het concert zal plaatsvinden op dinsdag 8 januari vanaf 19.00 uur in de Semsstraatkerk aan de Semsstraat 1 in Stadskanaal. De opbrengst gaat naar Stichting de Noordzee.

Artiesten
Tijdens dit concert zullen er verschillende artiesten optreden. Onder andere Glenda Peters, De Hitsklappers, De Brunettes Komproe, Johan Stuut, L.C.G., Krzysztof Groen, Kira Dekker en Arjan Plat zullen hun muziek ten gehore brengen.

Entree is gratis, donaties vinden plaats in de vorm van consumpties. Daarnaast is een vrije gift mogelijk.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.