Vandalen houden huis bij Veenpark Barger-Compascuum

Foto: Catharina Glazenburg

BARGER-COMPASCUUM – Vandalen hebben huis gehouden bij het Veenpark in Barger-Compascuum.

In de periode van 31 december 2018 tot 2 januari 2019 zijn er diverse vernielingen gepleegd aan huisjes op het Veenpark te Barger-Compascuum. Er zijn onder andere ruiten ingegooid, er is brand gesticht in de kruidenierswinkel en er zijn dakpannen vernield. Ook zijn er spullen meegenomen.

Heeft u hier informatie over, geef dit dan aan de politie door via 0900-8844

Het is niet duidelijk hoe de vandalen binnen zijn gekomen. De vrijwilligers van het Veenpark zijn zeer aangeslagen en hopen dat de daders snel worden gepakt. Ze gaan bezig met het herstellen van de huisjes. Ook wordt gekeken of er misschien meer cameratoezicht moet komen of dat er iets aan de omheining rond het grote park kan worden gedaan. Het park gaat op 6 april weer open voor het publiek.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.