Bijna 1800 huishoudens hebben zich ingeschreven voor glasvezel

Foto: Ton op de Weegh

WESTERWOLDE, STADSKANAAL – Op 1 januari jl. hebben zich bijna 1800 adressen in het buitengebied van Westerwolde en Stadskanaal aangemeld voor een glasvezelverbinding! Dat is 60%! Dit heuglijke feit maakte voorzitter Ben Olde Agterhuis van de Stichting Snel Internet Westerwolde & Stadskanaal bekend.

Voorlichtingsavonden

De komende tijd worden er ook weer voorlichtingsavonden georganiseerd voor die gebieden die de komende periode worden aangesloten op glasvezel. Op deze avonden o.a. informatie over de voortgang van het project, wat er bij de bewoners zelf gaat gebeuren en gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is er gelegenheid om zich alsnog aan te melden.

Informatie hierover is te vinden op de website van de stichting www.siws.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.