Drie ernstig gewonden bij ongeval op de B70

Foto: Catharina Glazenburg

B70, MEPPEN – Gisteravond zijn bij een ernstig ongeval op de B70 drie personen zwaargewond geraakt.

Door onbekende oorzaak kwam gisteravond, ter hoogte van Meppen, een 60 jarige man met zijn personenauto op de verkeerde weghelft van de B70 terecht. Daar botste hij frontaal tegen een tegemoetkomende auto.

De 60 jarige veroorzaker, een 58 jarige vrouw, die bij hem in de auto zat, en de 46 jarige bestuurder van de andere auto raakten allen ernstig gewond. Zij zijn met ambulances naar verschillende ziekenhuizen gebracht. Twee andere passagiers van de auto’s bleven ongedeerd. Een derde auto raakte beschadigd door rondvliegende onderdelen. De schade bedraagt meer dan 30.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.