Bedrijfsauto brandt uit op de N33 bij Wildervank

WILDERVANK – Rond half vijf werd de brandweer van Veendam opgeroepen voor een autobrand op de N33 tussen de Wildervank en Bareveld.

Het betrof een bedrijfsauto die door nog onbekende oorzaak vlam had gevat. De bestuurder wist weliswaar nog een aantal belangrijke zaken uit de auto te redden, maar kon niet voorkomen dat de auto totaal uitbrandde.

Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam was de auto al grotendeels uitgebrand. Het restte brandweer Veendam alleen nog de auto af te blussen. De bestuurder is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hij had geen ernstig letsel opgelopen.

Ter hoogte van de brand stonden beide rijstroken van de N33 vol met auto`s. Dit had tot gevolg dat de hulpverlening geen vrije doorgang had.

Foto’s en info: Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.