Hart van Nederland besteedt aandacht aan “Rhederwegterrorist”

Foto is ingezonden

BELLINGWOLDE – Gisteravond werd bij Hart van Nederland aandacht besteed aan de zogenaamde “Rhederwegterrorist”.

Zoals u meerdere keren op deze website heeft kunnen lezen worden op de Rhederweg tussen de brug en de grens door iemand voorwerpen op de weg gelegd. Dit speelt al twee jaar. Door deze obstakels (betonblokken, stenen, planken met spijkers er in, stukken ijzer) raakten meerdere auto’s beschadigd. Een automobilist reed tegen een boom nadat hij over een stuk beton reed. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie doet al langere tijd  onderzoek in deze zaak, maar heeft nog steeds de dader, die in Bellingwolde de “Rhederwegterrorist” wordt genoemd, niet te pakken. Het vermoeden bestaat dat het een buurtbewoner betreft. De voorwerpen liggen soms kort nadat ze door weggebruikers in de sloot zijn gegooid weer op de weg. Waarom deze persoon voorwerpen op de weg legt is niet duidelijk.

Gisteravond besteedde ook Hart van Nederland aandacht aan deze kwestie. U kunt de uitzending HIER terugkijken. Spoel daarvoor door naar 14.54.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.