Wandelen met Eltjo Glazenburg razend populair

Foto: Bé Eelsing

JIPSINGHUIZEN – Wandelcoach Eltjo Glazenburg krijgt wekelijks veel aanmeldingen voor zijn Ommetjes in onze regio. Het zijn er zoveel dat er is besloten de groep in tweeën te splitsen.

De wandeling van 16 januari is vanuit Jipsinghuizen. Afhankelijk van de hoeveelheid regen in de komende dagen wordt het:
1. Eens de hel nu een prachtig natuurgebied!

of

2. Over het spoor van Ol Graitje.

Door de grote belangstelling is besloten om in twee groepen van elk maximaal 30 wandelaars te gaan wandelen.Uw wandelcoaches zijn Eltjo Glazenburg en Els Eckhardt.
Beide groepen wandelen dezelfde route.Bij de start gaat de ene groep linksom en de andere groep rechtsom. Eltjo Glazenburg maakt de groepsindeling.

De koffie staat vanaf 09.00 uur klaar bij Hotel de Waalehof, Weenderstraat 4, 9551TK Jipsinghuizen. Onderweg staan we af en toe even stil en vertellen de wandelcoaches Eltjo Glazenburg en Els Eckhardt in ’t kort iets over hetgeen we zien en beleven.

De wandeling is 8,0 km lang! Aangezien de grond erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aanbevolen.

De wandeling kost €1,50. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Opgave wandeling is verplicht, want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook Hotel de Waalehof wil graag het aantal wandelaars weten: info@uwwandelcoach.nl of 06 15 02 79 99

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.