Werkzoekenden krijgen kledingtips bij Dress for Succes in Bibliotheek Stadskanaal

STADSKANAAL – Bibliotheek Stadskanaal organiseerde vanmorgen Walk & Talk, een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Deze keer was het thema ‘Dress for Succes’. De aanwezigen kregen van Ria Sybesma tips over een geschikte outfit om te solliciteren. Dress for Succes hielp ze goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen en zo de kans op werk te vergroten. Ze deden dit door o.a. het aanbieden van passende kleding en het helpen met het verbeteren van de persoonlijke presentatievaardigheden.

Ook Derk Bosscher van RTV Noord nam een kijkje. Of hij zich ook liet adviseren is niet bekend.

Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken. De ochtend werd georganiseerd door Ria Muller van bilbliotheek Stadskanaal en Arne Beukema accountmanager gemeente Stadskanaal, partner van Werkinzicht.nl

Foto’s: Andries Schoo

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.