Yasmin Borger prijswinnaar bij Kraak de Dollard Kluis

Foto ingezonden door Ina IJsinga, Onderwijsgroep Noord

BLIJHAM – Het nieuwe jaar begon voor Yasmin Borger van basisschool De Wiekslag in Blijham erg goed. Zij mocht op de eerste schooldag van het nieuwe jaar een prijs in ontvangst nemen.

In november bezocht Yasmin net als veel leerlingen van groep 8 de informatiemarkt ‘DC Presenteert’ van het Dollard College. Leerlingen konden kennismaken met het voortgezet onderwijs terwijl hun ouders informatie kregen over alle onderwijsvormen die het Dollard College biedt. Alle groep 8 leerlingen kregen een uitnodiging mee om thuis het onlinespel ‘Kraak de Dollard Kluis’ te spelen. Bij dit spel moesten ze vragen beantwoorden over het voortgezet onderwijs en het Dollard College in het algemeen. Hiermee konden cijfers worden verdiend. Deze cijfers in de juiste volgorde vormden de code waarmee ze moesten proberen zo snel mogelijk de kluis te kraken.

Yasmin Borger deed mee aan het online spel, waarbij een vijftal leuke prijzen waren te verdienen. En met succes, want zij werd een van de prijswinnaars van Kraak de Dollard Kluis!

Mevrouw Wind, teamleidster van vestiging Bellingwolde, ging naar Blijham om Yasmin op haar school de prijs te overhandigen: een VVV-waardebon van € 50,- en een kluisje als spaarpot. Yasmin reageerde erg enthousiast: “Ik wist dat ik iets zou krijgen, maar niet wat en wanneer. Dit is een leuke verrassing!” Ze kreeg een groot applaus van haar klasgenoten.

Fotobijschrift: Mevrouw Wind van het Dollard College overhandigt Yasmin de prijs

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.