De Verhalenfabriek in Bibliotheek Veendam

Foto ingezonden door Jolanda Robben

VEENDAM – Woensdag 23 januari kun je in Bibliotheek Veendam, tijdens de wekelijkse kindermiddag, verhalen maken met LEGO StoryStarter of De Verhalenmachine.

LEGO StoryStarter stelt kinderen in staat om zelfgeschreven verhalen te maken, bouwen en produceren. Door scènes te bouwen met LEGO creëren we een verhaallijn. Met een speciale app leggen we alle scènes vast en maken we ons (digitale) boek.

De Verhalenmachine maakt de verhalenbedenker in elk kind los. Met deze materialen maken we een digitaal prentenboek, waarbij kinderen hun eigen verhaal bedenken en mogen tekenen en schrijven. Voor de jonge kinderen zijn er plaatjes aanwezig om hun verhaal te maken.

De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.