Dorpsondersteuner Renate Bruin neemt afscheid

Foto: Geert Smit

VEELERVEEN – Vandaag werd tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag afscheid genomen van dorpsondersteuner Renate Bruin. Ook werd haar opvolgster voorgesteld.

Het was vanmiddag in Ons Noabershoes in Veelerveen een gezellige boel, met onder andere een Pub Quiz tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag van “Wedde dat ’t lukt, In Veelerveen sta je niet alleen en In Vriescheloo doen we het zo”.

Er werd afscheid genomen van dorpsondersteuner Renate Bruin. Tegelijkertijd werd haar opvolger Marian Beltman (Wagenborgen) voorgesteld. Zij is al vanaf 3 januari met haar werkzaamheden gestart. Renate gaat op 14 januari a.s. aan de slag als ouderenadviseur voor stichting Rzijn met als standplaats Vlagtwedde.

Tekst en foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.