Nieuwjaarsreceptie van RTV Westerwolde druk bezocht

VLAGTWEDDE – Afgelopen zaterdag was het gezellig op de druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van RTV Westerwolde.

Tijdens de receptie werd door de voorzitter stil gestaan bij datgene wat meer dan 100 vrijwilligers bindt en met veel passie, plezier en inzet hebben gemaakt tot wat RTV Westerwolde nu na 25 jaar is. De omroep bedient in de twee gemeenten Westerwolde en Pekela (40.000 inwoners) veel luisteraars met succesvolle radioprogramma’s. Tevens zijn het afgelopen jaar meer dan 2,6 miljoen bezoeken aan de website van Westerwolde Actueel gebracht. Dit geeft nogmaals het maatschappelijk belang aan van RTV Westerwolde.

Tijdens de receptie werd ook afscheid genomen van Jan Hebers als bestuurslid van RTV Westerwolde. Jan heeft vele jaren zijn bestuurlijke bijdrage geleverd aan de stichting, hetgeen op gepaste wijze in de afscheidstoespraak door Harrie Woldendorp werd weergegeven.

Tekst: Rien de Heer
Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.