Wilbert Arends nieuwe hoofdtrainer vv Bellingwolde

BELLINGWOLDE – Voetbalvereniging Bellingwolde krijgt een nieuwe hoofdtrainer. Met ingang van het komend seizoen gaat Wilbert Arends Harold Molanus opvolgen.

In december gaf Harold Molanus, na bijna drie seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest bij vv Bellingwolde, aan te willen stoppen. De voetbalvereniging moest dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Deze is gevonden in de vorm van Wilbert Arends (49) uit Eerste Exloërmond. Arends is hoofdtrainer bij voetbalvereniging Schoonebeek en hoofd jeugdopleidingen bij de gecombineerde jeugd van HH ’97 in Hollandscheveld. Hij wordt bij v.v. Schoonebeek opgevolgd door Jorden Abel uit Emmen.

Voordat Arends in Schoonebeek aan de slag ging, was hij vijf jaar hoofdtrainer bij v.v. Musselkanaal. Daarvoor was hij hoofdtrainer bij SETA, SVV ’04 en SP Zweeloo. Met ingang van het komend seizoen gaat hij dus aan de slag bij de zesde club: v.v. Bellingwolde.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.