..

QuiltPlus krijgt de ruimte

Foto ingezonden door Fred Ootjers Veenkoloniaal Museum Veendam

VEENDAM – In het Veenkoloniaal Museum Veendam opent aanstaande zondag de tentoonstelling ‘QuiltPlus krijgt de ruimte’.

De groep QuiltPlus bestaat sinds maart 2011 en maakt voornamelijk modern eigentijds werk. De expositie bestaat uit nieuw werk. Een aantal quilts met als thema ‘De Veenkoloniën’ is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Daarnaast zijn er quilts en andere objecten met onderwerpen die de leden individueel bezighouden.

QuiltPlus bestaat uit An Vos, Anneke van der Wal, Bea van der Schors, Christina Fokkema, Els Hoorn–Brinkhuis, Janneke Tijsma, Jozet Berkhout, Katrien Loonstra, Marijke de Boer-Boon en Théra Geerlink-Brandt. De verbindende factor is de belangstelling voor textielkunst. Er wordt inspiratie en kennis uitgewisseld en daarna gaat iedereen haar eigen gang wat ontwerpen en technieken betreft.

20 januari tot en met 5 mei
QuiltPlus krijgt de ruimte
Veenkoloniaal Museum Veendam

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.