Medailleregen voor judoka’s van Sakaee tijdens regiotoernooi in Oude Pekela

Foto: Judovereniging Sakaee

BELLINGWOLDE, OUDE PEKELA- Op zaterdag 19 januari 2019 streden maar liefst 10 judoka’s van judovereniging Sakaee uit Bellingwolde voor een felbegeerde medaille tijdens het judo regiotoernooi in Oude Pekela. Dit was zeker niet zonder succes en iedereen behaalde dan ook een podiumplek.

De volgende judoka’s wisten, in hun eigen leeftijds- en gewichtsklassen, de respectievelijke podiumplaatsen te bestijgen: Kampioen (1ste/gouden medaille) werden Fedde Huizing en Aímee Kuilman; een tweede plaats (zilveren medaille) was er voor Rik Kaput, Dirk Kruijer en Sim Kuilman en een bronzen medaille (3de) werd uitgereikt aan Stijn Hulsebos, Zoë Hulsebos, Gijs Nobbe, Sam Nobbe en Thomas Noor.

Uiteraard is judovereniging Sakaee er niet alleen voor de judoka’s die wedstrijden willen doen. Iedereen is welkom om Judo te leren en te beoefenen. Tijdens de lessen komen verschillende onderdelen van de judosport aan bod: verbeteren van de motoriek, zelfvertrouwen creëren, bewegen, techniek, tactiek en valbreken.

Op vrijdagen van 17.30-18.30 uur zijn de judolessen. Deze worden gegeven door Wouter Meijer (3de dan) in de sporthal van De Meet, Dorpsplein 6 in Bellingwolde. Lijkt judo je leuk, kom dan vooral kijken. De eerste drie keer kun je gratis mee doen. Voor meer informatie zie: www.judo-sakaee.nl

Ingezonden door judovereniging Sakaee uit Bellingwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.