..

Goud voor zesjarige Anouk Wind

Foto ingezonden door Wubbo Wind

ALMERE – Dit weekend waren de majorettes en twirlers van Amicitia succesvol op het Nederlands Kampioenschap in Almere.

Zaterdag 26 en zondag 27 januari werd het Nederlands Kampioenschap voor majorettes en twirlers gehouden in de Topsporthal in Almere. Amicitia was met 15 optredens geplaatst voor dit kampioenschap. Maar liefst 600 sporters namen dit weekend deel aan dit NK.

De 6-jarige Anouk Wind was in de jeugd 1 klasse de sterkste en mocht een gouden plak in ontvangst nemen.

Een vierde plaats was er voor het team van Amicitia en voor het duo Iris de Vries en Mariët Ottens. De duo’s Charissa Blaak en Delaya Kuiper en Lisette Hemmen en Anouk Hofkamp eindigden op de 5e plaats. Lauré Brinks werd 6e. Zus Vera Brinks werd 7e. Het duo Vera Brinks en Sophie Brinks werd 8e. Kailey Bunk eindige op de 9e plek. Lisette Hemmen op de 10e plaats en Yvette Venema en Anouk Hofkamp beide op de 11e plaats. Het duo Wendy van der Vlag en Marit Alons en solist Sophie Brinks werd 12e. Het duo Lauré Brinks en Karen Luis werd 13e.

Amicitia heeft Musselkanaal dit weekend op de kaart gezet!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.