..

Kindermiddag Bibliotheek Veendam: bouwen met Strawbees

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Woensdag 6 februari kun je in Bibliotheek Veendam, tijdens de wekelijkse kindermiddag, bouwen met Strawbees. Samen gaan we met deze Zweedse uitvinding kunstwerken maken voor in de bibliotheek.

Woensdag 6 februari kunnen kinderen tijdens de Kindermiddag met Strawbees een nieuw kunstwerk maken voor de bibliotheek! Dream Big, Build Bigger! Dat is het motto van Strawbees, een constructiesysteem uit Zweden. De materialen bestaan uit kleine verbindingen, “Strawbees”, die het mogelijk maken om rietjes en/of karton met elkaar te verbinden.

Tijdens de Kindermiddag gaan we samen kunstwerken maken voor in de bibliotheek. De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.