..

Siefkes Vastgoed plaatst aankondigingsborden voor v.v. Westerwolde

VLAGTWEDDE – Afgelopen week heeft de commerciële commissie van voetbalvereniging v.v.Westerwolde het contract getekend met Erik Siefkes van makelaarskantoor Siefkes Vastgoed.

Dit contract is getekend voor een duur van 3 jaar met optie op verlenging. Siefkes Vastgoed heeft voor de vereniging een tweetal aankondigingsborden laten plaatsen op de invalswegen in het dorp. Eén hiervan staat bij het kruispunt in Veele en de andere staat langs de rotonde in Vlagtwedde. Hierop staat tweewekelijks aangekondigd welke thuiswedstrijd er op het sportpark “de Barlage” gespeeld wordt

Erik Siefkes, die zelf groot liefhebber van amateurvoetbal is, kwam tot dit seizoen uit voor voetbalclub Damacota uit Nieuwe Pekela waar ook het kantoor van Siefkes gevestigd is. Dit seizoen is Siefkes zelf gestopt met voetbal maar kent v.v. Westerwolde hierdoor op een sportieve manier. Een sportieve club met fijne wedstrijden zonder veel kabaal of onsportief gedrag volgens Siefkes.

Een voetbalvereniging kan niet zonder sponsoren en is hierom ook heel blij met deze geste en hoopt dat er nog vele sponsoren volgen die de vereniging een warm hart toedragen.

Neem voor meer informatie contact op via commercie@vvwesterwolde.nl

Ingezonden.
Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.