..

Vrouw ernstig gewond bij ongeval op de N34

Foto: Van Oost Media

N34, EES – Op de N34 zijn vanmorgen rond kwart over acht ter hoogte van Ees een vrachtwagen en een auto op elkaar gebotst. De vrachtwagen belandde in de sloot, de personenauto raakte zwaar beschadigd.

De bestuurster van de personenauto raakte ernstig gewond. Ze zat enige tijd bekneld. De brandweer heeft samen met het trauma team het slachtoffer bevrijd. Het MMT team kwam i.v.m. het slechte zicht met de auto naar het ongeval.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand en de toedracht van het ongeval is nog niets bekend.

De N34 is tussen Ees en de weg naar Westdorp afgesloten. Automobilisten moeten ter hoogte van Borger rekening houden met een omleiding. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg rond 12.30 uur weer open gaat.

Update: Het slachtoffer is een 25 jarige inwoonster van Groningen. De vrachtwagenchauffeur, afkomstig van Coevorden, kwam met de schrik vrij.

Foto’s en info: Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.