..

De Klinker vertoont Bohemian Rhapsody

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Vrijdag 15 februari is de film Bohemian Rhapsody twee keer te zien in de Rabozaal van De Klinker, om 17.00 en om 19.30 uur. Deze muziekfilm is een verpletterende ode aan Queen, de band, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Genomineerd voor vijf Oscars en winnaar van twee Golden Globes. Met meer dan één miljoen bezoekers is Bohemian Rhapsody de grootste film van 2018 in Nederland.

Dit seizoen presenteert Kunstencentrum De Klinker voor haar muziekleerlingen en alle andere geïnteresseerden diverse films met als thema muziek, dans of theater in de Rabozaal. Tijdens het Theaterweekend in januari was het eerste thema ballet en symfonieorkest met de Disney film ‘The Nutcracker’. Nu is het de beurt aan het thema rock. Bezoekers van de film krijgen bij binnenkomst een voucher voor een gratis proefles van het Kunstencentrum. Voor wie zelf wil leren zingen als Freddie Mercury, gitaar wil spelen als Brian May, bassen als John Deacon of drummen als Roger Taylor.

Voor meer informatie zie website van de Klinker.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.