..

Ondernemers in Vlagtwedde niet romantisch?!

Foto: eigen foto

VLAGTWEDDE – Je geliefde verrassen?! En of ze romantisch zijn, 10 ondernemers uit Vlagtwedde hebben voor valentijn in samenwerking met Groningen1 een romantische dag georganiseerd. Ze geven allemaal een valentijnscadeau weg die jij weer aan je geliefde mag geven.

Hoe het werkt. Het publiek, dus jij, meld je aan via de website of de Facebookpagina van Groningen1. Jij geeft aan waarom nou juist jouw geliefde dit cadeau verdient. Uit de aangemelde kandidaten wordt voor elke prijs de meest romantische waarom gelood.

De cadeaus waar je uit kunt kiezen zijn: een dinerbon van de Sultan, valentijnspakket van de Blokker, bloemen van AnneFleur, 2 badjassen van CuBuz mode, chocoladepakket van de Jumbo, een hippe fietstas van Arjan Borgers, verwenpakket van DA Westerwolde, dinerbon van Restaria, verwenpakket van kapsalon &Joy en een heerlijk aperitief inclusief glazen van BijThijs drankenspeciaalzaak.

Dus wil jij je geliefde een unieke dag bezorgen en hem of haar in de watten leggen?!
Meld jouw keuze, inclusief waarom, klik HIER

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.