..

Spreek je liefdesboodschap in bij de Love in Sodom-caravan in Winschoten

Foto: Marketing Oldambt

WINSCHOTEN – 14 februari komt steeds dichterbij. Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar.

In het centrum van Winschoten wordt hier op zaterdag 9 februari op een bijzonder manier aandacht aan besteed. Voor het gemeentehuis, in de Langestraat, staat namelijk vanaf 13.00 uur de Love in Sodom-caravan. Iedereen kan hier een liefdesboodschap inspreken voor zijn of haar geliefde, familielid of gewoon voor een vriend of vriendin. En wie wil dat nou niet? De opgenomen videoboodschappen zijn op Valentijnsdag terug te zien zijn bij RTV Go.

Nieuw dit jaar is de medewerking van De Cupido’s, vier acteurs van theaterbureau Levend Theater. Zij nemen de toeschouwers op vrolijke en kleurrijke wijze mee in een interactief verhaal van warme gevoel, duizend vlinders en echte liefde.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.