..

Vier gewonden bij ongeval Dörpen

Foto: Politie Leer

A31, DÖRPEN – Vanmiddag zijn bij een ongeval op de A31, ter hoogte van Dörpen, vier personen, waaronder een kindje van twee jaar, gewond geraakt.

Vanmiddag remde om twee uur een bestuurder van een vrachtwagen af op de A31 tussen Lathen en Dörpen omdat er aan de weg gewerkt werd. Hij waarschuwde het achter hem rijdend verkeer door de alarmlichten in te schakelen. Terwijl een achter hem rijdende 33 jarige bestuurster van een BMW op tijd kon remmen, reed een bestuurder van een Renault Traffic achterop haar auto. De 33 jarige bestuurster, haar man en hun tweejarig dochtertje raakten daarbij gewond. De bestuurder van de Renault, een 42 jarige inwoner van Ostrhauderfehn, liep lichte verwondingen op.

De totale schade wordt geschat op 9.000 euro. De vrachtwagenchauffeur is doorgereden. Waarschijnlijk heeft hij niet in de gaten gehad wat er achter hem gebeurde. De politie wil graag met hem, als getuige, in contact komen. Hij wordt verzocht contact op te nemen met de verkeerspolitie in Lingen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.