..

Westerwolde ontvangt Gieterveen

Foto ingezonden door HJ Pleiter

VLAGTWEDDE – Zondag 10 februari speelt Westerwolde haar zevende thuiswedstrijd van het lopende seizoen. De plaatselijke trots uit het Drentse Gieterveen komt dan op bezoek op sportpark De Barlage in Vlagtwedde.

De wedstrijd is de return van de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen die door Westerwolde destijds met een keurige 3 – 0 overwinning werd afgesloten. Na het op zich goede gelijkspel afgelopen zondag in en tegen Hoogersmilde en de oefenwinst (1 – 0) tegen Onstwedder Boys, voor de mannen van trainer Lars van Ravenhorst te kijken en te proberen of Gieterveen andermaal aan de zegekar kan worden gebonden.

Gieterveen staat op dit moment op een dertiende plaats in de vierde klasse D. Uit hun 11 gespeelde wedstrijden behaalde de ploeg van de bij Gieterveen vetrekkende trainer Jordi Nijgh tot dusver 7 punten. Het doelsaldo van Gieterveen is 15 – 33. Westerwolde bivakkeert nog steeds op de tweede plaats op de ranglijst. Uit de tot nu toe 12 gespeelde wedstrijden werden 26 punten bijeen gevoetbald. In deze elf wedstrijden werd er 30 keer gescoord en moest doelman Henk Hebers 20 doelpunten incasseren.

De wedstrijd op sportpark De Barlage in Vlagtwedde begint zoals gewoonlijk om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter D. Hofman uit Sappemeer. Pupil van de week is Sten Brouns en wedstrijdsponsor is schoppenshop.nl uit Vlagtwedde. Nu de weersverwachting voor komende zondag redelijk goed is, hoopt het bestuur van Westerwolde weer op veel publieke belangstelling deze middag.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.