..

Concerten Guns n’Roses en Loco-Motive in de Tramwerkplaats te Winschoten

Eigen foto

WINSCHOTEN – Op 23 februari 2019 zet HQ-EVENTS nogmaals in de Tramwerkplaats te Winschoten een kletser neer.

Guns n’Roses (performed by Slash n’Roses) & Loco-Motive dé rock sensatie uit Ter Apel. Een hele avond wederom 2 volle concerten en volop genieten!

Slash N’ Roses bestaat uit 5 gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie weten neer te zetten. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podiumperformance het publiek van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’ en zo mee te nemen in de ultieme ‘Guns N’ Roses Experience’. Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses.

Ronkende en stampende rock, catchy riffs, gillende gitaren en goede teksten dat is waar het om draait. Geboren uit inspiratie, levend op de groove, dat is LOCO-MOTIVE. Begin 2017, na een hiatus van 4 jaar, is LOCO-MOTIVE terug van weggeweest en vertoond wederom “serieus goede shit” op het podium. Het publiek kan altijd rekenen op een explosieve show waarvan de energie afspat. LOCO-MOTIVE speelt altijd haar A-game, altijd vol gas!

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.