..

GroenLinks organiseert klimaatavond met Liesbeth van Tongeren

Foto: GroenLinks Groningen

GRONINGEN – Op vrijdag 15 februari organiseert GroenLinks in Groningen een interactieve avond over klimaatverandering. Speciale gast is Liesbeth van Tongeren die als Tweede Kamerlid van GroenLinks opkwam voor de belangen van de getroffenen van de aardbevingen. Ook GroenLinks gedeputeerde Nienke Homan is van de partij.

Het thema klimaatbeleid staat hoog op de Haagse politieke agenda, maar het duurt lang voordat er echt iets gebeurt. GroenLinks Groningen wil laten zien dat dat anders kan. Onder de titel ‘Nait Soezen moar Broezen’ laat GroenLinks de deelnemers op een inspirerende en interactieve manier zien dat concrete acties om klimaatverandering tegen te gaan niet ingewikkeld of duur hoeven te zijn. Hoe kun je een windmolen realiseren die van iedereen is? Hoe ziet onze mobiliteit eruit als we af willen van fossiele brandstoffen? Hoe kan ik mijn huis zo aanpassen dat ik los ben van het gas, minder betaal en nog comfortabel woon ook? Ervaringsdeskundigen geven antwoord op al je vragen!

Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig. De avond vindt plaats in de Puddingfabriek aan de Viaductstraat 3-4 in Groningen en is toegankelijk voor iedereen; je hoeft geen lid van GroenLinks te zijn. Aanvang 19:00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.