Slagerij van Kampen verzorgt workshop in foyer Geert Teis

Foto: Andries Schoo

STADSKANAAL – Op vrijdag 15 februari is Slagerij van Kampen weer te zien in Teis! Voorafgaand aan hun voorstelling geven ze een GRATIS workshop in de foyer, toegankelijk voor iedereen die naar de voorstelling komt kijken.

Dit is dé kans om eens een keer met Johan Boere van Slagerij van Kampen te spelen! Tussen 19.00 uur en 19.25 uur in de foyer van Theater Geert Teis zijn alle bezoekers welkom om deze trommelworkshop bij te wonen. Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen en je hoeft je niet aan te melden. Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop). De deuren van het theater zijn speciaal voor deze workshop al geopend vanaf 18.30 uur.

In de nieuwe show Toccata Da Fuga, letterlijk “aangeraakt door vlucht”, van Slagerij van Kampen, zal de samensmelting van culturen door de overweldigende oerdrift van de drums, de swingende toetsen en de hartverwarmende energie van de bandleden tot leven komen. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Het is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Lang leve de verscheidenheid!

Kijk voor meer informatie op de website van Theater Geert Teis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.