..

Stem op ons tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Foto Judith Donker

RTV WESTERWOLDE – Vanaf zaterdag 9 februari kunt u een stem uitbrengen op de Rabobank Clubkas Campagne voor RTV Westerwolde. Wij hebben ons ingeschreven voor deze campagne en hopen daarmee een mooi bedrag te ontvangen.

RTV Westerwolde wil dit bedrag gebruiken voor de aanschaf van een videocamera ten behoeve van informatieve, culturele en educatieve televisieprogramma’s voor een grote doelgroep. Programma’s over onder meer de regio-ontwikkeling, energietransitie, Cittaslow en andere documentaires over Zuid en Oost Groningen ter versterking van de communicatie en sociale betrokkenheid.

Wij hopen dan ook dat alle Rabobank leden in Zuid en Oost Groningen die RTV Westerwolde een warm hart toedragen en hun stem uitbrengen op onze omroep. Om uw stem uit te brengen of voor meer informatie ga naar:  Rabobank Zuid Oost Groningen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.