..

Supermarkt Emmer-Compascuum overvallen

Foto: Politie (archieffoto)

EMMER-COMPASCUUM – Vanavond is aan het Kanaal A NZ in Emmer-Compascuum een supermarkt overvallen.

Vanavond is rond kwart voor zes supermarkt Neef te Emmer-Compascuum overvallen. Twee mannen bedreigden de (hoogzwangere) caissière met een mes en gingen er met de inhoud van de kassa te voet in de richting van Emmen vandoor. Er zijn geen personen gewond geraakt. De politie heeft een onderzoek gestart.

Via Burgernet werd verzocht naar de mannen, die vermomd waren met bivakmutsen, uit te kijken. Eén man droeg een zwarte jas met witte letters. De andere man was blank. Hij droeg een geruite grijze jas en zwarte handschoenen. Hij had een gele Jumbo tas bij zich.

Helaas heeft dit nog niet geleid tot het vinden van de daders. De politie blijft de zaak onderzoeken. De tips die binnenkomen naar aanleiding van Burgernet worden onderzocht.

Heeft u informatie belt u dan met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112.

Voor het personeel en een klant, die ten tijde van de overval met een kind in de winkel was, is slachtofferhulp ingeschakeld. Volgens diverse media zou de betreffende caissière vanavond met zwangerschapsverlof gaan.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.