..

(TOP)sporttraject tussen SOOOG en Abiant Lycurgus

Foto: JeppeSmedNielsen/Pixabay

GRONINGEN, SCHEEMDA – Na FC Groningen en Donar heeft SOOOG dit schooljaar de sportieve samenwerking gezocht met Abiant Lycurgus. Het doel van deze samenwerking is de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 wederom een (TOP)sportbeleving te bieden. Dit schooljaar staat volleybal centraal.

Het sportproject met Abiant Lycurgus is voor de leerkrachten gestart met het bijwonen van de wedstrijd tegen TT Papendal. Na afloop van de wedstrijd heeft Arjan Taaij, de coach van Abiant Lycurgus, de – speciaal voor SOOOG – ontwikkelde lessenserie nader toegelicht. De leerkrachten gaan de komende periode met deze lessen aan de slag en de laatste les zal worden verzorgd door Abiant Lycurgus.

Het (TOP)sportproject SOOOG – Abiant Lycurgus wordt voor de groepen 7 en 8 op donderdag 11 april aanstaande met een Slot-Event afgesloten in de Eextahal van Scheemda.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.