Het liep niet storm bij de Love in Sodom-caravan Winschoten

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Het liep vanmiddag niet storm bij de Love in Sodom-caravan voor het gemeentehuis in Winschoten.

Waarschijnlijk waaide het vanmiddag te hard voor de tere vleugeltjes van Cupido. Enkele personen spraken in de Love in Sodom-caravan, die geparkeerd stond voor het gemeentehuis in de Langestraat te Winschoten, een liefdesboodschap voor een geliefde, familielid of gewoon voor een vriend of vriendin in. De opgenomen videoboodschappen zijn op Valentijnsdag terug te zien zijn bij RTV Go.

Nieuw dit jaar was de medewerking van De Cupido’s, vier acteurs van theaterbureau Levend Theater. Zij namen de toeschouwers op vrolijke en kleurrijke wijze mee in een interactief verhaal van warme gevoel, duizend vlinders en echte liefde.

Foto’s: Anita Meis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.